Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Udflugt med Skibbild-Nøvling sogn

Udflugt med Skibbild-Nøvling sogn
Udgivet tor d. 4. aug 2022, kl. 11:33
Nyhed

Sogneudflugt

Skibbild-Nøvling den 1. september 2022

Årets sogneudflugt fra Skibbild-Nøvling går til Lille Vildmose. Selv om det hedder Lille Vildmose er området ikke så lille endda. Det er faktisk et område på 7.600 hektar og er en ægte dansk vildmark med storslået og uberørt natur samt et unikt dyreliv – en naturrigdom, som mange ikke ved findes i Danmark.

Midt i Lille Vildmose ligger Lille Vildmosecentret, som er udgangspunktet for dagens udflugt. Her bliver der først en guidet rundvisning i centret, hvorefter der bliver mulighed for at gå rundt på egen hånd. Her kan man gå i centrets biograf, se udstillinger og opleve vildsvinefodring. Frokost i Café Soldug.

Om eftermiddagen skal vi ud på en guidet bustur i Vildmosen. På denne tur rundt i bus kommer vi bl.a. ind i ”elgenes land”.  På rundturen skal vi også ud af bussen for at vandre en lille tur, hvor deltagerne opfordres til at medbringe kikkert for at iagttage mosens dyreliv.

Dagens tur slutter med eftermiddagskaffe i Café Soldug. Turen til vildmosen bliver af lidt længere varighed end tidligere år. På grund af afstanden og på grund af eftervirkningerne af Corona og krigen i Ukraine bliver der i år lagt lidt til prisen, men der venter en dejlig dag med spændende oplevelser ved at melde sig til turen.

Afgang fra Nøvling kl. 7.25 og fra Skibbild forsamlingshus kl. 7.30. Pris for hele dagen med forplejning 400 kr. Tilmelding senest 24. august til Jørgen Hansen 97137316/22678316 eller Elna Thomsen 21652327