Udflugt med Vildbjerg sogn

Udgivet af Britta Carlsen, tor d. 4. aug 2022, kl. 11:34

Udflugt

Vildbjerg den 5. september 2022

Årets sogneudflugt fra Vildbjerg er lidt anderledes i år. Da vi skal besøge kunstneren Simon Aaen i Rønde og se hans værksted og nogle af hans værker. Første stop bliver allerede ved Ilskov kirke, hvor Simon Aaen har udsmykket hele kirkerummet. Simon, som naturligvis selv står for rundvisningen på sit værksted, arbejder både på lærred, med glas og i bronze. Hos Simon nyder vi også vores medbragte formiddagskaffe og rundstykker.

Om eftermiddagen besøger vi den gamle hyggelige by Ebeltoft. Vi samles i den gamle maltfabrik, der nu er indrettet som kulturhus og bibliotek. Her hører vi om Ebeltofts historie og i mindre hold får vi en rundvisning på fabrikken (der vil blive taget hensyn til gangbesværede). Efterfølgende er der mulighed for at gå en tur i de gamle hyggelige gader i byens centrum.

I det hele taget bliver det en dag med både indtryk og udtryk. Middagen nydes hos Karl på restaurant Skovmøllen ved Femmøller og eftermiddagskaffen får vi i Karens Køkken, der ligger på kajen lige ved Fregatten Jylland.

Tilmelding sker til kirkekontoret mellem 15. august og 1. september. Eller mail bki@km.dk. Pris for hele dagen m. forplejning 350 kr. (drikkevarer til middagen betaler man selv)

Betaling: kontant på kirkekontoret eller på mobilepay 20867

Afgang kl. 8.00 fra Vildbjerg kirkecenter, hjemkomst ca. kl. 18.00