KONFIRMANDER 21-22 INFORMATION OG TILMELDING

Udgivet ons d. 26. maj 2021, kl. 08:50

TILMELDING TIL KONFOIRMANDUNDERVISNING 21-22

Maj 2021

Til alle kommende konfirmander og konfirmandforældre i Vildbjerg, Timring-Tiphede, Skibbild-Nøvling og Ørre-Sinding

Det er ved at være sommer og ferien nærmer sig. Efter sommerferien begynder konfirmationsforberedelsen for dem, der skal konfirmeres i Vildbjerg, Timring-Tiphede, Skibbild-Nøvling eller Ørre-Sinding i foråret 2022.

Alle er velkomne. Hvis man ikke er døbt og gerne vil konfirmeres, kan man blive døbt inden konfirmationen. Man kan også få lov at følge konfirmationsforberedelsen, selv om man ikke ønsker at blive konfirmeret. Hvis man ikke ønsker at være en del af konfirmandforløbet, kan man se bort fra dette brev.

Vi glæder os til at møde jer og undervise jer i konfirmandtimerne.

Tilmelding og informationsmøde fredag den 11. juni kl. 16.00

Vi inviterer til et informationsmøde fredag den 11. juni kl. 16.00. Pga. corona-regler kan der kun deltage én forældre pr. konfirmand og uden konfirmand. Dog: Hvis forældre bor hver for sig må de gerne deltage begge to. Mødet varer 30-45 minutter. Der holdes to møder samtidig:

I Vildbjerg kirke (for dem, der skal konfirmeres i Vildbjerg)

I Timring kirke (for dem, der skal konfirmeres i Timring, Tiphede eller Nøvling)

Vedr. Ørre-Sinding: Kontakt sognepræst Lasse og aftal.

Vi vil orientere om konfirmandundervisningen, og ved mødet vil der være mulighed for at tilmelde sig konfirmandforløbet. Man må gerne tilmelde sig inden mødet. Tilmelding foregår via den fælles tilmelding for hele Danmark, som kan findes på vildbjergkirke.dk, noevlingkirke.dk, timringkirke.dk eller tiphedekirke.dk – klik på linket ’Konfirmandtilmelding’. Man skal bruge NemID.

Konfirmandstarts-gudstjeneste og infomøde

Konfirmationsforberedelsen begynder i slutningen af september. Den sene start skyldes, at årets konfirmander først konfirmeres i slutningen af august. Opstarten markeres ved en gudstjeneste i kirken, hvor de nye konfirmander præsenteres i hver deres kirke. Efter gudstjenesten er der et kort informationsmøde for konfirmander og forældre. Det varer ca. en halv time. I får nærmere besked om både opstartsdato og konfirmandstarts-gudstjeneste.

Vi ses. Venlig hilsen

René V. Jensen, sognepræst, tlf. 97 13 26 99 / 4241 5245, mail: rvj@km.dk

Christoffer Olesen, sognepræst, tlf. 4283 5752, mail: cgo@km.dk

Lasse Bøgh Madsen, sognepræst, tlf. 4246 5744, mail: lbm@km.dk